Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubu Kimdir ?

Yenilikler konusunda düşüncelerini paylaşmak veya yenilikleri gözlemlemek isteyen herkes G.Y.P. Grubu üyesi olabilir.

Neden Böyle Bir Yaklaşıma İhtiyaç Duyuldu ?

Dünyada gelişimi etkileyen trendler değişmekte , yeni megatrendler oluşmakta ,
Bu yeni megatrendlerden bir tanesi ise yeniliğe ulaşmak için açık , şeffaf ,kitlesel bilgi alışverişine dayanan , bireylerin düşüncelerini ön plana çıkaran işbirliği ,

Bu bağlamda Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubu olarak bizler ,gelişime uyumu hızlandırabilmek amacıyla klasik iş dünyasının yeniliği anlama ,uygulama yöntemlerinin ve yaklaşımlarının dışına çıkıyor , global dünyadaki son gelişmeleri anlayabilmek için işbirliği yaparak bireyleri bu konularda bilgilendirmeyi amaçlıyoruz

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubunun Amacı Nedir ?

D.Y.Pay. Grubunun Amacı , gloIN ' i yenilikçi bilgilerle donatarak ve Sitenin İngilizce Versiyonu Aracılığıyla Dünyadaki Yenilikçi Bireylerle Bilgi Paylaşımı Yaparak , Dünyadaki Megatrendlerin ve Yeniliklerin daha hızlı anlaşılmasına ve geliştirilmesine katkıda bulunmaktır.

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubu Üyelerinden Beklentiler Nelerdir ?

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubumuz üyelerinden temel beklentimiz ,Üyelerin , gloIN 'de bilgi ve fikirlerini paylaşarak ve arkadaşlarıyla işbirliği yaparak ,Kütüphanesini tanıtarak ,Yenilikler konusunda hepimizin ufkunun genişlemesine katkıda bulunmalarıdır.

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubunu Kim Yönetiyor ?

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubunun yönetim anlayışı gereği hiç bir zaman bir Lideri bulunmayacak ,ast -üst ,tecrübe gibi kavramlar yer almayacaktır.

Grup içinde kişiliklere saygı çerçevesinde herkes eşit konumdadır.



Get cool stuff @ NackVision.com

7 Kasım 2007 Çarşamba

Kayıtlı Üye Bilgileri Giriş

Dünyadaki Yenilikler Kütüphanesinde ister Kayıtlı ,isterseniz Kayıtsız üye olarak yazabilirsiniz.

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubuna Kayıtlı üye olmak isterseniz ,

Aşağıdaki Yorumlar bölümünde kendinizi tanıtmanız yeterli olacaktır.

Bilgileriniz Yorumlar bölümünden alınıp ,Üyeler bölümüne aktarılacaktır.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

üylik için blogum http://teknolojibiliminternet.blogcu.com
onun dışında ne yazmalıyım

innovation dedi ki...

Teknolojibiliminternet ,

Global Yenilik Paylaşım Grubu üyesi olduğunuz için teşekkür ederiz.
İsterseniz grup üyelerinin sizi daha iyi tanıyabilmesi amacıyla kendinizle ilgili (hedefleriniz ,hobileriniz ve diğer )genel konularda bilgide verebilirsiniz.
G.Y.P.Grubunuzun sizden beklentisi ,Yenilikler konusunda fikirlerinizi,araştırmalarınızı ,işfikirlerinizi veya aklınıza gelebilecek herhangi bir şeyi Global Yenilikler Kütüphanesinin YENİLİK PAYLAŞIM KUTUSU 'na göndererek herkesin paylaşımına sunmanızdır.İsterseniz Yeni bir iş fikrinide tartışmaya açabilirsiniz.
Ayrıca isterseniz daha çok arkadaşımızın dünyadaki yenilikleri anlayabilmesi ve tartışmalara katılabilmesi için sitenizde Global Yenilikler Kütüphanesinin tanıtımını yapabilir ve arkadaşlarınızlada paylaşabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

yazılarımı nereye yazmalıyıım?

innovation dedi ki...

İyi günler ,

Yazılarınızı ,Global Yenilikler Kütüphanesinde , YENİLİK PAYLAŞIM KUTUSU 'nun yorumlar bölümüne gönderebilirsiniz.Gönderdiğiniz yazılar ,o bölümünden alınıp yayınlanacaktır.