Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubu Kimdir ?

Yenilikler konusunda düşüncelerini paylaşmak veya yenilikleri gözlemlemek isteyen herkes G.Y.P. Grubu üyesi olabilir.

Neden Böyle Bir Yaklaşıma İhtiyaç Duyuldu ?

Dünyada gelişimi etkileyen trendler değişmekte , yeni megatrendler oluşmakta ,
Bu yeni megatrendlerden bir tanesi ise yeniliğe ulaşmak için açık , şeffaf ,kitlesel bilgi alışverişine dayanan , bireylerin düşüncelerini ön plana çıkaran işbirliği ,

Bu bağlamda Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubu olarak bizler ,gelişime uyumu hızlandırabilmek amacıyla klasik iş dünyasının yeniliği anlama ,uygulama yöntemlerinin ve yaklaşımlarının dışına çıkıyor , global dünyadaki son gelişmeleri anlayabilmek için işbirliği yaparak bireyleri bu konularda bilgilendirmeyi amaçlıyoruz

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubunun Amacı Nedir ?

D.Y.Pay. Grubunun Amacı , gloIN ' i yenilikçi bilgilerle donatarak ve Sitenin İngilizce Versiyonu Aracılığıyla Dünyadaki Yenilikçi Bireylerle Bilgi Paylaşımı Yaparak , Dünyadaki Megatrendlerin ve Yeniliklerin daha hızlı anlaşılmasına ve geliştirilmesine katkıda bulunmaktır.

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubu Üyelerinden Beklentiler Nelerdir ?

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubumuz üyelerinden temel beklentimiz ,Üyelerin , gloIN 'de bilgi ve fikirlerini paylaşarak ve arkadaşlarıyla işbirliği yaparak ,Kütüphanesini tanıtarak ,Yenilikler konusunda hepimizin ufkunun genişlemesine katkıda bulunmalarıdır.

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubunu Kim Yönetiyor ?

Dünyadaki Yenilikler Paylaşım Grubunun yönetim anlayışı gereği hiç bir zaman bir Lideri bulunmayacak ,ast -üst ,tecrübe gibi kavramlar yer almayacaktır.

Grup içinde kişiliklere saygı çerçevesinde herkes eşit konumdadır.



Get cool stuff @ NackVision.com

8 Kasım 2007 Perşembe

Teknolojibiliminternet

üyelik için blogum http://teknolojibiliminternet.blogcu.com

Hiç yorum yok: